Our Branches

Our Branches in Asia

Kami terus membangunkan rangkaian kami merentas bandar, negara dan dunia. Lihat di bawah pejabat dan gudang kami di Asia. Udara & Lautan, Pergudangan, Pengangkutan Domestik dan semua yang ada di antaranya.

Mainline Singapore

Mainline is our Singapore office & warehouse. Check out how Mainline, our Singapore office & warehouse looks inside.
 

Mainfreight Hong Kong Warehouse

Mainfreight Hong Kong warehouse - tailor-made warehousing solution to fit your business. We offer solutions in warehousing, value added logistics and supply chain management. With our technology and business solution, you can monitor and manage warehouse inventory 24/7.
We look forward to partnering with you to streamline, strengthen and improve your supply chain.

Mainfreight Shanghai

Check out what our Mainfreight branch in Shanghai, China.

Mainfreight Ningbo

Check out what our Mainfreight branch in Ningbo, China.

Mainfreight Qingdao 10 Years Anniversary

Mainfreight Qingdao team recently celebrated their 10 years anniversary. We are pleased to share the following video about Mainfreight Qingdao and Qingdao overview. 
 

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.