Pengangkutan Udara

Sama ada pesanan pesanan terakhir yang mendesak, pengiriman sampel kecil atau muatan palet, pengangkutan udara adalah cara terpantas untuk membawa produk anda ke lokasi mana pun di seluruh dunia.

Perkhidmatan Pengangkutan Udara Di Seluruh Dunia

Sekiranya pengangkutan antarabangsa anda berada di sana SEKARANG, maka anda memerlukan perkhidmatan pengangkutan udara. Dengan keupayaan dan kefleksibelan untuk mendapatkannya di sana SEKARANG, rangkaian global kami dan agensi antarabangsa yang luas akan mendapatkan produk anda di mana ia perlu, tepat apabila anda memerlukannya di sana.
Sama ada permintaan segera, penghantaran kecil atau besar, pengangkutan udara adalah cara terpantas untuk mendapatkan produk anda ke mana-mana lokasi di seluruh dunia.
Sekiranya anda mempunyai penghantaran segera atau anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang menghantar penghantaran udara di seluruh dunia, hubungi pasukan kami

 

Perkhidmatan Pengangkutan Udara

Apa sahaja keperluan anda, Mainfreight Air dan Ocean menawarkan penyelesaian untuk perniagaan anda.

 • Ejen-ejen kargo yang diiktiraf IATA
 • Perkhidmatan Langsung dan Penyatuan
 • Sistem Penjejakan Pesanan
 • Rangkaian Global
 • Harga Kompetitif
 • Kargo Am
 • Pengangkutan udara yang mudah rosak
 • Produk Elektronik Hi-Tech, mengandungi bateri 
 • Charter Cargo Freighter 
 • Perjanjian Ruang Terbatas Pelbagai Syarikat Penerbangan untuk Australia, New Zealand, Eropah dan Amerika Syarikat.

Penyelesaian pengangkutan udara boleh fleksibel untuk pergerakan satu kali atau pergerakan kargo udara biasa. Kami menawarkan perkhidmatan:

 • Ketetapan hari
 • Pintu ke pintu
 • Lapangan Terbang ke Lapangan Terbang
 • Pintu ke Lapangan Terbang
 • Lapangan Terbang ke Pintu

Ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan pengangkutan udara di seluruh dunia, hubungi pasukan Mainfreight Air Freight.

Perkhidmatan Penghantaran Udara di Seluruh Dunia

Sekiranya pengangkutan antarabangsa anda perlu ada SEKARANG, maka anda memerlukan perkhidmatan pengangkutan udara. Dengan kapasiti dan fleksibiliti untuk sampai ke sana SEKARANG, rangkaian global kami dan luas
agensi antarabangsa akan menyesuaikan penyelesaian untuk mendapatkan produk anda di tempat yang sepatutnya, tepat ketika anda memerlukannya di sana.

Sama ada pesanan pesanan terakhir yang mendesak, pengiriman sampel kecil atau muatan palet, pengangkutan udara adalah cara terpantas untuk membawa produk anda ke lokasi mana pun di seluruh dunia. 

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.