Broker kastam

Broker kastam

Mainfreight Air dan Ocean mempunyai sejarah yang luas dalam mengendalikan pelepasan kastam, dari penyerahan kastam am melalui perundingan pada setiap skala. Broker kastam kami akan membimbing anda melalui proses tersebut. Cawangan dan agensi rangkaian seluruh dunia, yang disokong oleh keadaan sistem seni kami membolehkan anda mengakses maklumat yang banyak dari keperluan perniagaan anda.

Pelbagai perkhidmatan broker kastam termasuk:

  • Kemasukan Elektronik Barang Import
  • Pemindahan Dana Elektronik untuk Pembayaran Duti
  • Pengiraan Kelemahan Tugas
  • Laporan berharga yang tersedia
  • Pemantauan Penghantaran dan Laporan Status
  • Pengangkutan dan Penghantaran Tempatan
  • Nasihat dan Penyenaraian Klasifikasi Tarif
  • Perkhidmatan Perundingan
Kemudahan trek & jejak dalam talian memberikan anda akses kepada maklumat tentang kemajuan penghantaran anda 24/7.

Anugerah broker kastam yang sangat baik dari SCBA

Mainfreight Shanghai menerima anugerah broker adat Cemerlang untuk tahun 2019 dari SCBA.
Dengan penghargaan ini, kami dapat meminimumkan pemeriksaan kastam kerana rekod kami yang luar biasa diakui oleh Custom. 
Menavigasi peraturan penghantaran antarabangsa adalah rumit. Biarkan ahli pakar kami membimbing anda melalui mereka. Broker kastam dalaman kami mudah diuruskan. Kami akan mengambil beban dari bahu anda dan membimbing anda melalui proses menjadikannya mudah dan cepat. Hubungi Mainfreight untuk mengimport atau mengeksport kargo dengan mudah.

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.