Pergudangan

Perkhidmatan memilih dan mengemas yang kompleks untuk semua keperluan inventori anda

Pakar Pengurusan Inventori

Pengurusan inventori: kawalan aliran keluar masuk produk. Pengurusan inventori yang cekap menjimatkan wang anda!​

Semua perniagaan ada trend naik turun. Anda perlu tahu stok dalam tangan, untuk menghapuskan ketidakpastian dan membolehkan peramalan yang berkesan. Jika trend naik turun memberi kesan kepada aliran tunai anda dan keupayaan untuk melayani pelanggan anda maka sistem pengurusan inventori anda perlu bekerja lebih bijak. Ini mungkin bermakna penyumberan luar pengurusan inventori anda kepada penyedia penyelesaian rantaian bekalan profesional.

Dengan jangkauan global dan lebih daripada 40 gudang di seluruh dunia, disokong oleh rangkaian pengedaran kami yang luas, Mainfreight diposisikan dengan ideal untuk menawarkan pengurusan inventori melalui penyelesaian rantaian bekalan penuh anda.

Sekiranya puncak dan palung dalam perniagaan anda berdampak pada aliran tunai dan kawalan stok anda, hubungi pasukan pakar rantaian bekalan kami untuk tiada penilaian obligasi.

Sistem Pengurusan Inventori

Terdapat garis halus antara membawa kos inventori dan masa pengisian semula jadi, pengurusan inventori yang cekap sangat kritikal. Sistem pengurusan inventori yang berkualiti, di samping kemudahan gudang dan kemudahan pengedaran yang profesional memanfaatkan perniagaan anda dengan:

 • Mengurangkan kos
 • Pengeluaran licin
 • Kecekapan pengagihan dan kecekapan operasi
 • Rekod yang tepat

Sistem pengurusan inventori Mainfreight mempunyai kefleksibelan untuk menyesuaikan diri dengan keperluan anda dengan prestasi operasi dan pelaporan pengurusan yang canggih. Sistem pengurusan inventori kami menawarkan ketelusan penuh kepada pelanggan kami menerusi pautan terus ke portal pelanggan kami, MainChain, membolehkan anda melihat inventori dan status pesanan anda.

Sistem pengurusan inventori kami menawarkan anda maju:

 • Keselamatan
 • Fleksibiliti untuk kedua-dua maklumat dan fungsi sistem
 • Globalisasi menyesuaikan diri dengan zon masa dan semua unit ukuran
 • Teknologi logistik seperti RF dan Scan Pack
 • Menerima dan mengesahkan transaksi secara elektronik (EDI)
 • Keupayaan siasatan dan pelaporan

Kelebihan kemampuan multi-gudang bermakna anda tidak terkunci untuk satu kemudahan. Anda boleh menyimpan produk anda di beberapa lokasi di seluruh dunia, di dalam negara yang sama, atau dalam bandar yang sama. Pilih dari semua gudang atau hanya yang dipilih. Anda lebih dekat dengan pelanggan dan pembekal anda, mengoptimumkan kecekapan dan menjimatkan kos pengedaran.

Penyedia Pengurusan Inventori – Apa yang Perlu Diperhatikan

Adalah penting untuk mempunyai pembekal pengurusan inventori berpengalaman dengan:

 • Struktur pengecasan fleksibel
 • Keupayaan pelbagai gudang
 • Sistem logistik global
 • Hanya dalam masa pesanan
 • Pemilihan pesanan tunggal dan berganda

Dengan kelebihan penyedia logistik global dengan keupayaan multi-gudang, produk anda terletak lebih dekat kepada pengguna akhir, yang bermakna kurang kos pengedaran dan masa memimpin yang lebih pendek untuk pesanan pelanggan anda. Menggunakan skala ekonomi, dan tambah kelebihan produk yang terletak di pelbagai kemudahan dalam rangkaian kami.

Pakar Pengurusan Rantaian Bekalan & Inventori 

Pakar rantaian bekalan kami mempunyai banyak pengalaman dalam sektor logistik dan pakar dalam menilai kos inventori dan pengurusan inventori. Pasukan kami akan bekerjasama dengan anda untuk mengoptimumkan kecekapan rangkaian bekalan anda, yang akan: 

 • Optimumkan tahap inventori 
 • Memendekkan rantaian bekalan 
 • Mengurangkan kos penyumberan produk 
 • Meningkatkan keupayaan anda untuk bertindak balas dan memberi khidmat kepada pelanggan anda 

Sila ambil peluang untuk melihat bagaimana sistem pengurusan inventori kami dapat meningkatkan pengurusan kos anda. Hubungi pakar rantaian bekalan kami sekarang.

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.