Pengangkutan laut

Sea Freight adalah pilihan yang menjimatkan kos untuk penghantaran LCL (kurang daripada muatan kontena) atau FCL (muatan kontena penuh). Kami juga dapat menyediakan layanan dokumentasi lengkap dengan Pabean Kastam untuk izin bea cukai.

Pengangkutan Laut 

Mainfreight menawarkan pelbagai perkhidmatan pengangkutan laut yang lengkap di seluruh dunia. Manfaatkan broker kastam dalaman kami, dan gunakan semua atau beberapa perkhidmatan kami:

  • Pintu Global ke pintu atau pelabuhan ke pelabuhan
  • Perkhidmatan Dokumentasi Penuh, termasuk semua keperluan Kastam dan MPI Biosekuriti
  • Di bawah kemudahan pemindahan bon
  • Projek Khas
  • Kargo bersaiz besar dan projek khas

Di mana untuk bermula? Hubungi pasukan fret laut kami hari ini dan kami akan mendapatkan barangan anda dengan cara mereka.
 

Mengapa Pengangkutan Laut?

Dengan pilihan yang terdiri daripada penghantaran LCL (Kurang daripada Bekas Kontena) yang disatukan kepada penghantaran FCL (Kontena Muatan Penuh) yang besar, dan hubungan jangka panjang dengan semua pembekal pengangkutan laut strategik global, rakan kongsi perkhidmatan pengangkutan laut Mainfreight dengan anda untuk mendapatkan produk anda di mana ia perlu.
Mainfreight Air & Ocean menyediakan perkhidmatan menyeluruh yang meliputi bukan sahaja pergerakan pengangkutan laut produk anda, tetapi juga pelepasan kastam dan klasifikasi tarif, semuanya dikendalikan oleh pasukan kami di dalam pasukan pakar pengangkutan antarabangsa.

Permulaan 

Hubungi Mainfreight Air & Ocean untuk menghantar barangan anda di mana sahaja

Penghantaran

Penghantaran

Kami pakar dalam kedua-dua LCL (Beban Kurang daripada Bekas) dan FCL (Kontena Muatan Penuh) perkhidmatan pengangkutan laut. LCL laut adalah pilihan kos efektif untuk penghantaran yang lebih kecil, kami menggabungkan produk anda ke dalam kontena pengangkutan laut. FCL - mempunyai produk yang cukup untuk mengisi bekas fret laut? Kontena Penghantaran Kami untuk Pengangkutan Laut akan membantu anda menentukan bekas perkapalan terbaik untuk pengangkutan laut anda. Jika ini adalah untuk anda, maka anda akan menghantar FCL (Beban Kontena Penuh) dari kargo laut.

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.