Pergudangan

Perkhidmatan memilih dan mengemas yang kompleks untuk semua keperluan inventori anda

Pengurusan rantaian bekalan

Pengurusan Rantaian Pembekalan Mainfreight Global memberikan penyelesaian bersepadu yang disokong oleh teknologi maklumat, kepakaran, pengetahuan, pengalaman dan penyelesaian e-dagang kami.

Hari ini, tumpuan Mainfreight adalah untuk membawa bersama-sama perkhidmatan percuma ini untuk membolehkan para pelanggan kami mencapai integrasi rantai bekalan mereka dengan lancar, menghapuskan 'pautan' yang tidak perlu dalam rangkaian untuk mewujudkan kecekapan dalam pergerakan produk kepada pengguna akhir.

Integrasi Rantaian Bekalan 

Pengurusan rantaian bekalan yang hebat membolehkan anda: 

 • Jimatkan masa pengurusan 
 • Membebaskan aset 
 • Menjalankan operasi lebih cepat dan lebih fleksibel 
 • Keluarkan sisa 
 • Mengukur kualiti 
 • Membangun dan melaksanakan strategi peningkatan berterusan 
 • Mencapai kecemerlangan dalam perkhidmatan pelanggan


Pasukan Pakar Pengurusan Rantaian Bekalan

Pasukan pengoptimuman rantaian bekalan Mainfreight boleh bekerja dengan anda untuk menentukan penyelesaian rantaian bekalan yang terbaik untuk organisasi anda. Untuk mencapai ini, pasukan kami perlu memahami:

 • Keadaan semasa Rantai Pembekalan anda
 • Keperluan Rantaian Pembekalan anda

Metodologi Rantaian Pembekalan kami adalah pembezaan utama. Kami melihat Rantaian Bekalan anda dari pembekal melalui pelanggan supaya kami dapat memperoleh pemahaman tentang organisasi anda. Dengan pengalaman industri anda dan pengalaman Rantaian Pembekalan kami, kami bersama-sama dapat merangka Rantaian Bekalan yang cekap.

Bincangkan pengurusan rantaian bekalan anda dengan salah satu pakar kami, hubungi pasukan pakar pengurusan rantaian bekalan Mainfreight kini untuk penilaian perniagaan anda

Perbezaan Rantaian Pembekalan Mainfreight

Penilaian Rantaian Pembekalan kami akan menyediakan syarikat anda dengan analisis Rantaian Bekalan akhir anda dan akan menyerlahkan bidang peluang.

Pendekatan kami yang bersepadu sepenuhnya membolehkan anda memberi tumpuan kepada aktiviti teras anda. Kami berusaha untuk terus mengurangkan jumlah kos Pengurusan Rantaian Bekalan anda dan meningkatkan prestasi perniagaan anda dan daya saing. Kami melakukan ini dengan mengurangkan tahap inventori, memendekkan Rantaian Pembekalan, mengurangkan kos penyumberan produk dan meningkatkan keupayaan anda untuk bertindak balas dan memberi khidmat kepada pelanggan anda.

Tinjauan Rantaian Pembekalan Kami membolehkan Mainfreight menilai permohonan kami:

 • Kumpulan Jenama
 • Proses Perniagaan Utama kami
 • Teknologi dan e-Perdagangan kami
 • Pengukuran Prestasi Kami
 • Peluang perolehan

Ketahui lebih lanjut mengenai Perbezaan Mainfreight dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan, hubungi pasukan pengurusan rantaian bekalan kami.

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.