Teknologi

Dalam dunia perniagaan yang berubah, anda perlu memanfaatkan setiap peluang untuk terus maju. Bekerja dengan syarikat yang menyediakan penyelesaian teknologi bertaraf dunia akan membantu menjadikan perniagaan anda berjaya.

Penyelesaian Teknologi dan Perniagaan 

Dalam dunia perniagaan yang berubah, anda perlu mengambil kesempatan untuk terus maju. Bekerjasama dengan syarikat yang menyediakan penyelesaian teknologi bertaraf dunia akan membantu dalam memastikan perniagaan anda berjaya.
Menjadi yang pertama di pasaran kami untuk memperkenalkan inovasi seperti pengimbasan kod bar, pengesanan dalam talian dan penjejakan rantaian bekalan penuh, kami telah membangunkan sistem IT kami sendiri lebih daripada 25 tahun. Penjejakan pengangkutan kami, pengurusan pengangkutan, portal penghantaran dan sistem penghantaran adalah kelas dunia. Manfaatkan teknologi Mainfreight dengan portal dan aplikasi web kami.

Portal Pelanggan - Mainchain 

Portal pelanggan sehenti kami yang membolehkan anda mengakses maklumat di semua bahagian termasuk Pengangkutan, Logistik dan Pengangkutan  Antarabangsa.

Penjejakan

Penjejakan adalah mudah kerana semua pesanan kami dikesan oleh kod bar sepanjang kitaran hayat mereka di rangkaian Rantai Pembekal Mainfreight. Jejaki dan surih maklumat mengenai konsainan anda kerana ia berlaku. Pengesahan bukti penghantaran elektronik juga boleh dihantar kepada anda secara automatik. Salinan gambar bukti penghantaran boleh didapati di laman web kami melalui Mainchain, portal pelanggan kami.

Anda boleh mengakses alat penjejakan kami melalui 

Aplikasi Mudah Alih 

Aplikasi mudah alih kami memberikan anda akses kepada butiran konsainan dan pengiriman anda semasa dalam perjalanan. Sesuaikan pandangan anda dan sediakan tanda amaran untuk akses segera ke penghantaran penting anda.


Shipment Centre

Yang boleh digunakan oleh pelanggan kami untuk memproses penghantaran mereka melalui Shipment Center.  Dengan menggunakan Shipment Center anda dapat memasukkan, mengurus, mengubah dan memeriksa pengiriman anda dengan cara yang mudah dan teratur agar dapat mengawal proses pengiriman.

Global Visibility

Global Visibility

Our global online customer portal 'Mainchain' provides all the tools you need to manage your supply chain, anytime, anywhere.
Quote of the Day

The customer is always right

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.