Pergudangan

Perkhidmatan memilih dan mengemas yang kompleks untuk semua keperluan inventori anda

Pergudangan dan Pembahagian

Jika menjalankan perniagaan logistik telah menjadi mahal untuk perniagaan anda, maka penyumberan luar, yang dikenali sebagai Gudang Perundingan, atau Perundingan Kontrak, akan mencapai Penyelesaian Rantaian Bekalan yang lebih baik untuk anda.

Gudang yang diuruskan oleh pihak luar akan menjimatkan masa dan wang anda, memberikan anda lebih banyak kecekapan dan menjadikan anda bebas untuk menumpukan perhatian kepada apa yang anda lakukan dengan lebih baik – mempertingkatkan perniagaan anda.
 

Pergudangan yang dikendalikan anda perlu fleksibel, berskala, boleh dipercayai dan kos efektif

Kemudahan moden kami dikekalkan kepada piawaian tertinggi sama ada dalam barangan am kami, gred makanan yang diperakui, tapak FMCG atau pakar kami yang diperakui sebagai barang-barang pergudangan barang-barang berbahaya. Dengan peralatan pengendalian bahan terkini dan kemudahan yang selamat, gudang kami selamat, cekap dan terjamin.

Tempat kami strategik untuk memanfaatkan perniagaan penghantaran fret kami. Sebaik sahaja kami telah menjaga import antarabangsa anda, pelepasan kastam dan bio-sekuriti MAF, pasukan pengangkutan kami akan memindahkan produk anda dengan cekap ke gudang kami. Setibanya pasukan yang didedikasikan untuk akaun anda akan hantar kepada pelanggan anda.

Penyelesaian harga berubah atau tetap - kami akan membantu anda memilih penyelesaian pergudangan yang terbaik untuk anda.
Sekiranya anda ingin menjimatkan masa dan wang dalam perniagaan anda dengan penyumberan luar pergudangan, hubungi pasukan pergudangan kami sekarang.

Teknologi Pergudangan - sistem kami berfungsi untuk ANDA 

Kami bekerjasama dengan anda untuk membangunkan penyelesaian pergudangan yang terbaik dan kos efektif untuk keperluan anda.

Semua operasi pergudangan dikaitkan dengan sistem global yang membolehkan para pelanggan kami menguruskan stok yang anda pegang di mana-mana gudang kami di seluruh dunia. Teknologi kami membolehkan anda mengawal keperluan inventori dan perkhidmatan anda dalam masa nyata.

Operasi pergudangan dan logistik kami mengetuai industri dalam keupayaan data antara muka elektronik (EDI).

Pengurusan Inventori Pergudangan

Jika aliran produk di kawal baik dari perniagaan anda, ini akan membebankan anda. Terlalu banyak lebihan stok dan ia mengikat modal anda. Stok terlalu kecil manakala merosakkan reputasi anda. Sistem pengurusan inventori elektronik, di samping kemudahan pergudangan dan pengedaran yang profesional bererti kepada anda:

  • Kurang kos
  • Pengeluaran licin
  • Pengagihan yang lebih baik
  • Rekod yang tepat
  • Pelanggan yang berpuas hati

Pakar Penyelesaian Rantaian Bekalan

Pasukan Penyelesaian Rantaian Bekalan kami menjalin hubungan dengan anda untuk menentukan rangkaian bekalan yang optimum yang dibina di sekitar penyelesaian pergudangan untuk perniagaan anda.

Kami bekerjasama dengan anda untuk memastikan penyelesaian kami bersesuaian dengan model perniagaan anda - sekarang dan untuk masa depan.

Penganalisis perniagaan kami bertanggungjawab untuk penyelarasan, perancangan, kawalan dan pelaksanaan dan pengurus projek yang berdedikasi akan menyediakan sokongan analitik dan perkhidmatan yang berterusan.

Jika anda ingin pakar penyelesaian rantaian bekalan untuk menjimatkan wang dengan berinteraksi dengan kecekapan rangkaian kami, hubungi pakar pergudangan kami sekarang.

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.