Declarație privind confidențialitatea

Declarație privind confidențialitatea

Ultima actualizare: 7 noiembrie 2019

Partea responsabilă pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este Mainfreight Limited (denumită în continuare: „Mainfreight”). În prezenta Declarație privind confidențialitatea vom explica ce date colectăm, ce facem cu acestea și care sunt drepturile dvs. Vom prelucra întotdeauna datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu legislația și reglementările în vigoare privind datele cu caracter personal, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor și Legea privind Telecomunicațiile. Această Declarație poate fi modificată în timp; prin urmare, vă recomandăm să verificați conținutul acesteia în mod regulat. Această Declarație privind confidențialitatea datează din noiembrie 2019.

Mainfreight nu va prelucra datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri decât cele prezentate mai jos și pe care trebuie să le respecte. Aceste date cu caracter personal nu vor fi păstrate mai mult timp decât este necesar pentru scopul în care au fost colectate, cu excepția cazului în care se aplică o obligație de păstrare legală.

Mainfreight prelucrează datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs. prealabil în acest sens, în cazul în care o astfel de prelucrare este necesară pentru a pregăti sau a îndeplini un acord, în cazul în care Mainfreight este obligată din punct de vedere juridic să facă acest lucru sau în cazul în care Mainfreight are un interes legitim pentru a face acest lucru. Dacă v-ați acordat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs., aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment. În cazul în care o astfel de prelucrare se bazează exclusiv pe consimțământul dvs., aceasta va înceta imediat atunci când vă retrageți consimțământul.

Pentru a fi mai clari, această Declarație de confidențialitate este împărțită în câteva secțiuni:

Date cu caracter personal primite direct de la persoanele vizate

Vizitatorii website-ului: utilizarea website-ului nostru și app-ului

Pe lângă modulele cookie pe care le folosim, după cum sunt prevăzute în declarația noastră privind utilizarea modulelor cookie, Colectăm și prelucrăm diferite tipuri de date cu caracter personal prin intermediul site-urilor mainfreight.comowenstransport.com.auchemcouriers.com.auowens.co.nz, mainchain.netdailyfreight.co.nzwww.systemplus.nl și prin intermediul aplicației Mainfreight Mobile („Serviciul”).

Contactul cu Mainfreight

Site-ul oferă companiilor diverse opțiuni de a contacta Mainfreight. Puteți solicita, de exemplu, informații - fără nicio obligație - cu privire la serviciile noastre, cum ar fi transportul, logistica/depozitarea/VAL și transportul maritim sau aerian. Pentru a răspunde solicitării dvs. de informații, avem nevoie de numele dvs., numele companiei, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Aveți sugestii, reclamații sau observații cu privire la site-ul nostru, compania noastră sau serviciile noastre? Observațiile dvs. ne vor ajuta să ne îmbunătățim în continuare serviciile. Vă solicităm numele, numele companiei, numărul de telefon și adresa de e-mail, pentru a vă putea contacta după primirea observațiilor sau a plângerii. Doar după ce v-ați dat consimțământul în formularele de contact vă vom folosi datele cu caracter personal și în scopuri de achiziții. 

Dacă folosiți aplicația mobilă Mainfreight, aveți posibilitatea de a ne ofei geolocația (aproximativă) a mobilului dvs. Precurăm geolocația (aproximativă) a mobilului dvs. doar după ce am primit consimțământul dvs. și doar în scopul de a stabili și de a vă oferi locația celui mai apropiat Birou/Depozit Mainfreight și datele de contact ale acestuia, astfel încât să ne puteți contacta mai rapid și mai ușor. Aceste date sunt stocate în afara SEE, în Noua Zeelandă.

Solicitarea ofertei de preț și calcularea prețului

Pentru a primi o ofertă de preț fără caracter obligatoriu pentru cerințele dvs. privind transportul, trebuie să vă lăsați numele, numele companiei, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Vă vom trimite o ofertă de preț fără caracter obligatoriu prin e-mail. Vom utiliza numărul dvs. de telefon numai dacă avem întrebări legate de cererea dvs. privind oferta de preț. Pentru a ne permite să pregătim o ofertă de preț adecvată, trebuie să precizați adresa și țara în care trebuie să fie încărcate mărfurile și unde trebuie livrate.

Instrumentul Rijo
De asemenea, este posibil să calculați prețul transportului dvs. direct online, prin intermediul instrumentului Rijo separat. Acest instrument este accesibil prin intermediul butonului rotund care conține cuvintele „Calculați prețul și rezervați transportul”. Cu ajutorul acestui instrument puteți obține rapid și simplu un preț și puteți rezerva un transport. În acest scop, trebuie să introduceți țara și codul poștal al adresei de încărcare și descărcare și trebuie să furnizați informații despre mărfurile care trebuie trimise. După ce ați ales o anumită ofertă de preț și un anumit partener logistic, vă vom solicita să precizați adresa specifică de încărcare și descărcare de la care/la care mărfurile urmează să fie încărcate și descărcate. Aceasta poate fi, de asemenea, o adresă privată. De asemenea, trebuie să introduceți numele și numărul de telefon mobil al unei persoane de contact atât pentru adresa de încărcare, cât și pentru adresa de descărcare, care să poată fi contactată dacă nu se află nicio persoană la adresă.

Puteți accepta sau refuza direct această ofertă de preț. Mainfreight nu va primi datele pe care le-ați introdus până când nu acceptați oferta. Dacă acceptați oferta, veți primi în mod automat un e-mail cu detalii de autentificare în cadrul acestui instrument pentru orice expediere viitoare.

Mainchain

Pe site-ul nostru și în app-ul de pe telefonul dvs. puteți crea un cont pentru utilizarea Mainchain, un portal online pentru clienți. Pentru a vă crea un cont, vă rugăm să introduceți numele și prenumele dvs., numele companiei, orașul și țara în care se află compania dvs., adresa dvs. de e-mail și numărul dvs. de telefon. Avem nevoie de aceste date pentru a răspunde solicitărilor dvs. cu privire la informații, oferte de preț și transport. Aceste date sunt stocate în afara UE, în Noua Zeelandă. 

Clienți

Transportul dvs.

De îndată ce ați solicitat un transport și/sau ați acceptat oferta noastră de preț, puteți primi notificări privind transportul prin SMS sau e-mail, cu condiția să indicați în prealabil că doriți să le primiți. Dacă ați acceptat oferta noastră prin intermediul instrumentului Rijo, aveți posibilitatea de a vă face un cont în acest instrument pentru toate expedierile viitoare. Veți primi în mod automat un e-mail cu detalii de autentificare în cadrul acestui instrument pentru orice expediere viitoare. Data viitoare rezervarea unui nou transport va fi mai rapidă. De asemenea, puteți urmări istoricul solicitărilor privind transportul și oferta de preț. Acest instrument vă permite, de asemenea, să vă modificați datele dacă acestea nu mai sunt de actualitate.

Facturare

Mainfreight folosește în principal facturarea electronică, ceea ce înseamnă că vă trimitem facturile pe cale digitală. În unele cazuri, trimitem facturi și prin poștă. Datele privind transporturile, clienții și facturarea sunt stocate în conformitate cu perioadele de păstrare legală.

Buletine informative

În calitate de client al Mainfreight veți primi un buletin informativ trimestrial, care vă va informa cu privire la evoluțiile din cadrul Mainfreight și de pe piață și cu privire la cazuri relevante privind clienții. De asemenea, vă vom informa cu privire la serviciile noastre prin e-mail și vă putem trimite o invitație prin e-mail pentru o zi a clientului. Mainfreight trimite aceste buletine informative pe baza propriului interes legitim. Vă puteți dezabona de la aceste buletine informative utilizând opțiunea de dezabonare din partea inferioară a fiecărui e-mail. După dezabonare, vă vom elimina adresa de e-mail din lista clienților cărora le trimitem buletine informative în decurs de o săptămână.

Mainfreight vă va trimite și e-mailurile necesare pentru transmiterea unei oferte de preț solicitate către dvs., pentru a confirma transportul dvs. și pentru a răspunde la orice întrebări din partea dvs.

Sondaje de opinie trimise clienților

Mainfreight le trimite clienților sondaje de opinie cu regularitate și în mod aleatoriu, pentru a ne putea îmbunătăți continuu produsele și serviciile pe care vi le oferim. Prelucrăm numele dvs., adresa dvs. de e-mail, numărul de telefon, compania și conținutul răspunsurilor date de dvs. în aceste sondaje și le transmitem intern echipelor relevante, în funcție de tipul de chestionar. Este posibil chiar să luăm legătura cu dvs. pentru a clarifica anumite lucruri, doar dacă este nevoie.

Candidații la posturile vacante


Dacă doriți să știți în ce mod prelucrăm candidatura dvs. la posturile vacante, vă rugăm citiți declarația de confidențialitate publicată pe diferitele noastre website-uri pentru locuri de muncă:
https://careers.mainfreight.com Mainfreight Europe
http://www.team.mainfreight.com/ Mainfreight New Zealand 

Vizitarea sediului

Pentru a putea garanta securitatea vizitatorilor la sediul Mainfreight, utilizăm imagini captate de camerele de supraveghere video și liste de înregistrare. Acest lucru se bazează pe interesul legitim al Mainfreight.

Imagini captate de camerele de supraveghere video

Sediul Mainfreight este monitorizat prin intermediul imaginilor captate de camerele de supraveghere video pentru a putea combate infracțiunile și frauda. Prin urmare, este posibil să fiți filmat/ă când vizitați sediul nostru. Acest lucru este indicat în mod clar prin semnele de avertizare din cadrul sediului. Aceste imagini captate de camerele de supraveghere video sunt păstrate timp de maxim patru săptămâni după filmare, cu excepția cazului în care s-a produs un incident. În acest caz, imaginile relevante sunt stocate până când incidentul a fost rezolvat.

Liste de înregistrare

Pentru a asigura faptul că Mainfreight cunoaște numărul de persoane prezente în sediul său în orice moment (inclusiv vizitatorii), utilizăm o listă de înregistrare pentru vizitatori. Fiecare vizitator trebuie să completeze această listă de înregistrare, menționând numele, numărul de telefon al companiei, numărul de înmatriculare al autovehiculului și ora sosirii și plecării. În cazul în care apare o urgență, Mainfreight va putea verifica pe baza acestor liste de înregistrare care vizitatori se află încă în clădire sau în sediu. Listele de înregistrare sunt păstrate timp de o săptămână.

Datele cu caracter personal primite indirect de la terți

Este posibil să primim datele dvs. cu caracter personal prin intermediul terților. Acest lucru se întâmplă în următoarele situații:

Clienți E-commerce / Clienți B2C

Oferim servicii de depozitare și de expediere unei game largi de clienți iar o parte dintre aceștia oferă clienților lor activități de tip E-commerce sau B2C. Comenzile primite de aceștia ne sunt transmise nouă în vederea procesării comenzii, trimiterii mărfurilor și comunicării în vederea trasabilității comenzii. Pentru a desfășura în bune condiții toate aceste operațiuni, ni se transmit datele dvs. de contact, detalii legate de comandă și de adresa de livrare.

Alte părți ale lanțului logistic

Primim de asemenea cereri de expediere din partea altor părți ale lanțului logistic. Ei ne vor transmite nouă datele cu caracter personal transmise lor, pentru a ne putea ocupa de aceste expedieri. În acest scop, ni se vor transmite următoarele date cu caracter personal (dacă adresele personale sunt disponibile): adresa de încărcare, adresa de livrare, numele persoanei de contact/adresei de livrare, categoria de mărfuri și alte detalii legate de expediere.

Securitatea datelor cu caracter personal

Mainfreight va lua măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a se asigura că datele dvs. cu caracter personal sunt bine protejate, având în vedere modul de prelucrare de ultimă generație, costurile implementării și tipul, scopul, contextul și domeniul de aplicare al procesării, precum și riscurile de confuzie și gravitatea lor pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice.

Prin aceste măsuri de securitate, Mainfreight încearcă să protejeze datele personale împotriva prelucrării neautorizate și ilicite a acestora și să prevină pierderea, distrugerea sau daunele cauzate datelor cu caracter personal.

Transmiterea datelor cu caracter personal către părți din străinătate și/sau țări terțe

Dacă vă aflați în afara Noii Zeelande și alegeți să ne furnizați informații, vă rugăm să rețineți că transferăm informațiile, inclusiv datele dvs. cu caracter personal, în Noua Zeelandă pentru a le prelucra (și) acolo.

Mainfreight va partaja datele dvs. cu caracter personal cu alte părți numai în anumite cazuri, de exemplu în cazul în care acest lucru este necesar pentru punerea în aplicare a acordului, în cazul în care acest lucru este obligatoriu din punct de vedere juridic sau este solicitat de o autoritate competentă, în cazul în care v-ați acordat consimțământul cu privire la acest lucru sau în cazul în care Mainfreight are un interes legitim pentru a face acest lucru.

Deoarece există anumite transferuri și solicitări pe care nu le gestionăm noi înșine, este posibil să solicităm unei alte părți care furnizează servicii de logistică să prelucreze transportul dvs. și să utilizeze furnizori de transport de tip charter, agenții, companii aeriene și companii maritime. Pentru a putea finaliza transportul dvs., vom furniza acelor părți doar datele strict necesare.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, dacă ne contactați prin e-mail, conținutul va fi supus testului de depistare a conținutului rău intenționat și va fi depozitat la o terță parte situată în Australia.

Mainfreight utilizează MailChimp și MailPlus pentru a trimite e-mailuri și MainMail (buletinul nostru informativ digital). Mainfreight folosește AskNicely pentru a trimite sondaje clienților și pentru a primi rapoarte de răspuns. Atât MailChimp cât și AskNicely au sediul în SUA și sunt certificate de EU-US Privacy Shield și, prin urmare, oferă un nivel adecvat de protecție.

În cazul în care astfel de părți au sediul în afara Spațiului Economic European, Mainfreight va lua măsurile de securitate adecvate pentru a asigura faptul că datele dvs. cu caracter personal sunt protejate în mod adecvat. În țările pentru care Comisia Europeană a emis o decizie de adecvare, există deja un nivel adecvat de protecție. În alte cazuri, Mainfreight va încheia acorduri contractuale individuale cu terța parte relevantă. Puteți obține o copie a măsurilor de securitate puse în aplicare în orice moment.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul să solicitați Mainfreight accesul, rectificarea sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal și dreptul de a restricționa prelucrarea datelor relevante pentru dvs. În anumite circumstanțe, aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune anumitor forme de prelucrare și de a solicita transferarea datelor cu caracter personal către dvs.

Veți primi un răspuns la solicitarea dvs. în termen de maximum o lună. Această perioadă poate fi prelungită cu două luni, în funcție de numărul de solicitări și/sau de complexitatea acestora. De asemenea, vă vom informa ci privire la acest lucru în termen de o lună. În cazul în care solicitarea dvs. este respinsă, vom explica și motivul pentru aceasta. În cazul în care nu sunteți de acord cu conținutul răspunsului nostru sau cu respingerea solicitării dvs., veți avea opțiunea de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere din țara dvs. sau de a depune o contestație la instanța de judecată. 

Contact
Pentru informații suplimentare cu privire la această Declarație privind confidențialitatea, drepturile dvs. sau prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în alte privințe, ne puteți contacta:

 

Mainfreight Europe              
Mainfreight Holding BV
FAO Data Protection Officer
Industriestraat 10
7041 GD ’s-Heerenberg
The Netherlands
privacy@eu.mainfreight.com                         



Mainfreight Asia 
Mainfreight Hong Kong Limited
FAO Data Protection Officer   
Units 07-10, 8/F, Tower 1
Millennium City 1
388 Kwun Tong Road
Kwun Tong
Kowloon Hong Kong
privacy@mainfreightasia.com                   

Mainfreight Americas            Mainfreight Inc.
FAO Data Protection Officer
1400 Glenn Curtiss Street
Carson
CA 90746
United States
privacy@mainfreightusa.com   

Mainfreight New Zealand
Mainfreight Limited 
FAO Data Protection Officer
2 Railway Lane 
Otahuhu
Auckland 1062
New Zealand
privacy@mainfreight.co.nz

Mainfreight Australia
Mainfreight Holdings Pty Ltd
FAO Data Protection Officer
154 Melrose Drive
Tullamarine VIC 3043
Australia
privacy@mainfreight.com.au
 

 

 

How we use cookies

Site-ul nostru utilizează module cookie funcționale și analitice pentru a oferi utilizatorilor o experiență optimă. În plus, utilizăm module cookie de urmărire care asigură colectarea informațiilor despre dvs. și urmărirea activității dvs. virtuale pe site-ul nostru și, eventual, în afara acestuia. Aceste informații vor fi utilizate la cuantificarea eficienței reclamelor noastre de pe diferite canale si pentru a-ti oferi reclame personalizate. Faceți click pe [Sunt de acord] sau [Nu sunt de acord] pentru a accepta sau refuza modulele cookie. Puteți să vă retrageți consimțământul dat în orice moment. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați declarația noastră privind modulele cookie. Vă informăm că prin dezactivarea modulelor cookie veți avea parte de o experiență inferioară dat fiind că anumite caracteristici.

Observam ca folositi Internet Explorer

Pentru cea mai buna experienta posibila in accesarea siteului nostru, va rugam sa descarcati unul dintre motoarele de cautare de mai jos

Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft Edge