Zeevracht

Our growing global network offers over 28,000 Mainfreight to Mainfreight connections.

Zeevracht transport


Mainfreight is dé logistieke dienstverlener op het gebied van zeevracht. Wij dragen graag zorg voor uw zendingen wereldwijd. Dankzij onze eigen online portal Mainchain bent u bij Mainfreight altijd realtime op de hoogte van de transportstatus van uw zeevrachtzendingen.

Onze zeevracht activiteiten

Met de zeevracht activiteiten van Mainfreight heeft u de mogelijkheid om zendingen te versturen waar dan ook ter wereld. Mainfreight is AEO (Authorised Economic Operator) gecertificeerd en een import, export en cross-trade NVOCC (Non-Vessel Operating Common Carrier). Wij bieden deur-tot-deur en haven-tot-haven oplossingen. Ook verzorgen wij de warehousing en lokale distributie in het land van herkomst en/of bestemming. U kunt gebruikmaken van onze gespecialiseerde douane-afhandeling, het wereldwijde IT-systeem en de controltower Mainchain. Zee- en luchtvrachtzendingen kunnen bij Mainfreight eenvoudig gecombineerd worden en er is een directe systeemlink met de kantoren in Europa, Amerika, Azië, Nieuw-Zeeland en Australië.

424.610
TEU

11.387
GEPASSIONEERDE TEAM MEMBERS

324
VESTIGINGEN WERELDWIJD

26
LANDEN WERELDWIJD

Ocean freight services:

 • Deelpartijen/LCL zendingen (less then container shipments)
 • FCL (Full Container Loads)
 • BCN’s (Buyers Consolidation, het combineren van verschillende suppliers in een volle container (FCL) in het land van herkomst)
 • Project ladingen

Global Supply Chain Solution

Mainfreight biedt u een Global Supply Chain Solution en heeft een uitgebreid netwerk met eigen vestigingen in Europa, Azië, Amerika, Nieuw-Zeeland en Australië alsmede een partnernetwerk in de rest van de wereld. Heeft u snel uw goederen nodig? Dan is luchtvracht een zeer effectieve transportmogelijkheid. Voor een meer kosteneffectieve oplossing waarbij snelheid een minder cruciale rol speelt, is zeevracht een goede oplossing. Gevestigd in het hart van de Rotterdamse haven staat ons team van specialisten klaar om uw supply chain te optimaliseren.

Making the difference

Onze jarenlange ervaring in Ocean Freight wordt ondersteund met de nieuwste technologieën. Met systeem Mainchain bent u in een handomdraai op de hoogte van de realtime transportstatus van uw zeevrachtzendingen. Zo kunt u de supply chain planning van uw organisatie optimaliseren.

Wereldwijd netwerk

Ons wereldwijde Mainfreight-to-Mainfreight netwerk vermijdt betrokkenheid van derden en zorgt voor een lokaal Mainfreight contact op elk moment van uw supply chain.

Lokale kennis

Dankzij onze lokale vestigingen begrijpen we uw business beter, kunnen we sneller beslissingen nemen en zijn we in staat om kansen voor u te signaleren die anders niet zichtbaar zouden zijn.

Douane specialist

Onze Mainfreight douane afdeling kan al uw douane formaliteiten uit handen nemen om nalevingsrisico's en kosten te verminderen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder douane-audits, tariefconcessies en nog veel meer.

Contact

 • Vraag een offerte aan

  Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen twee uur een reactie

  Vraag nu
 • Informatie aanvraag

  Heeft u een vraag over onze diensten, neem gerust contact met ons op.

  Vraag meer informatie aan
 • Kom in contact

  Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie over onze diensten

  Contacteer ons
Quote of the Day

Books are the quietest and most constant of friends

Hoe we cookies gebruiken