Studenten

Waarom starten zo veel van onze stagiaires hun carrière bij Mainfreight? Lees verder!

Studenten

Ben je op zoek naar een stage, afstudeerstage of een leercontract? Bij Mainfreight zijn er genoeg mogelijkheden om deze ervaring op te doen! Tijdens je stage ben je onderdeel van het team en geven we je vanaf dag één verantwoordelijkheid. Je komt in aanraking met de supply chain industrie en je doet waardevolle praktijkervaring op in een grote internationale organisatie. Je kan hier allerlei soorten vaardigheden leren, van het leveren van zendingen en orderpicken, tot zelfvertrouwen krijgen op de werkvloer. Bovendien leer je (goed) communiceren binnen een team en met klanten .

Deze ervaring zal je helpen met je studie en kan zelfs tot een carrière bij Mainfreight leiden. We hebben veel oud-stagiaires die nu belangrijke team members zijn. Ben jij klaar voor de start van jouw carrière?

Wanneer we nieuwe team members aannemen zijn we op zoek naar onze toekomst. Wanneer we gedreven stagiaires werven, hebben zij ook de kans om na hun stageperiode deel uit te maken van onze familie en onze 100-jarige visie!

Courtney Bould European Manager Training & Development

Geef je carrière een kickstart

Benieuwd waarom  zo veel van onze stagiaires terug komen bij Mainfreight om hun carrière te starten? Samen  met onze unieke bedrijfscultuur en visie, gaan wij voor jouw lange-termijn ontwikkeling. Als stagiaire krijg je niet alleen inzicht in onze organisatie, maar werk je ook aan jouw vaardigheden en doe je veel ervaring op.

Toen ik naar een stage zocht, kwam ik Mainfreight tegen. Ik zocht een uitdaging in een familie-omgeving waar ik mijzelf volledig kon ontwikkelen. Mainfreight bleek de perfecte match voor mij te zijn. Ik ben trots dat ik hier na mijn studie ben gaan werken!

Sven van Almenkerk Groupleader

Klaar om jouw Mainfreight carrière te starten?

Hoe we cookies gebruiken