Transport Italië

Door ons ijzersterke groupage netwerk én eigen vestigingen, zijn we in staat om elk transport van en naar Italië te verzorgen.

Transport Italië

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistiek dienstverlener, met kennis van en ervaring met de Italiaanse markt? Mainfreight heeft een eigen vestiging in Milaan en dagelijks meer dan 500 eigen vrachtwagens op de weg. Alle benodigde kennis en ervaring is aanwezig om ervoor te zorgen dat uw transport naar en van Italië vlekkeloos zal verlopen. Wij denken graag met u mee!

Niet alleen zijn we betrouwbaar, maar ook nog eens snel en efficiënt. Wij bieden een unieke dagelijkse vertrek service, waarbij we de mogelijkheid bieden om uw goederen binnen 48 uur in Italië te kunnen leveren. 

Wilt u meer informatie over transport van en naar Italië of heeft u vragen over de transportkosten? Neem gerust contact met ons op, vraag een vrijblijvende offerte aan of boek direct uw zending online. Mainfreight helpt u graag verder met al uw logistieke uitdagingen!

Services

Wij bieden een unieke dagelijkse vertrek service, waarbij we de mogelijkheid bieden om uw goederen binnen 48 uur in Italië te kunnen leveren.

 • Groupage, deel- en compleetladingen
 • Import en export services
 • Dagelijks vertrek groupage
 • Deel- en compleetladingen: iedere dag vertrek
 • Tijdlevering in overleg mogelijk
 • Aanmelden dag A tot 16.00 uur - afhalen dag B

Opmerkingen bij looptijden Italië

 • Aanmelden: 1 dag voor vertrek voor 16.00 uur.
 • Eilanden zijn uitgesloten van deze looptijdindicaties.
 • Voor deel- en compleetladingen kunnen andere looptijden gelden.
 • Looptijden gelden vanaf dag van vertrek terminal in Nederland.
Hieronder kunt u onze transittijden voor wegtransport downloaden. Afhankelijk van de bestemming en de gewenste service, zijn er verschillende transittijden van toepassing.
Download

Transittijden Mainfreight 2023

51
VESTIGINGEN IN EUROPA

2.5+ MIL
ZENDINGEN IN 2022

500
EIGEN VRACHTWAGENS

3.377
GEPASSIONEERDE TEAM MEMBERS IN EUROPA

We Deliver

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen biedt voor haar klanten. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Amerika, Australië, Azië en Europa. We staan genoteerd op de New Zealand Stock Exchange en werken toe naar onze 100-jarenvisie.

Bereken uw transportprijs en boek uw zending online

Middels onze Mainfreight bookingtool kunt u snel en eenvoudig uw transportkosten berekenen en direct boeken. Kies de service die het beste bij u past!

Bereken nu

Technologie

Mainchain is onze wereldwijde supply chain - portaal bestemd voor de klanten van Mainfreight wereldwijd. Het is uw one-stop-shop voor vrachtmanagement en bevat alle informatie over uw wegtransportzendingen, logistieke orders en zee-en luchtvrachtzendingen. Met Mainchain heeft u te allen tijde toegang tot uw supply chain, is kosteloos en behoeft geen software installatie. Zichtbaarheid in uw supply chain van het begin tot het eind rechtstreeks geïntegreerd met alle systemen in ons wereldwijde netwerk. Voorzien van actuele wereldwijde track & trace status Veel gebruikte informatie met betrekking tot: verladers, geadresseerden, producten, zoekopdrachten en rapporten, opgeslagen en leesbaar beschikbaar.

Waarom Mainfreight

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor al uw zendingen, die uw business als geen ander begrijpt. Dit in combinatie met proactieve communicatie.

Distributie netwerk

Uw goederen worden gedistribueerd via ons uitgebreide Europese partnernetwerk, waardoor we een hoge efficiëntie garanderen voor al uw leveringen binnen Europa.

Lokale kennis en ervaring

Dankzij onze lokale vestigingen begrijpen we uw business beter, kunnen we sneller beslissingen nemen en zijn we in staat om kansen voor u te signaleren die anders niet zichtbaar zouden zijn.

Contact

 • Bereken uw transportprijs en boek uw zending online

  Middels onze Mainfreight bookingtool kunt u snel en eenvoudig uw transportkosten berekenen en direct boeken. Kies de service die het beste bij u past!

  Bereken nu
 • Informatie aanvraag

  Heeft u een vraag over onze diensten, neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvraag
 • Kom in contact

  Neem contact op met één van onze branches voor meer informatie

  Contacteer ons
Quote of the Day

If you think you are having a good time, then you are

Hoe we cookies gebruiken