Upload via .csv bestand

Download de handleiding en voorbeeld voor het uploaden via .csv bestand

Upload zendingen via .csv bestand

Shipment Centre biedt de mogelijkheid om zendingsdata te importeren middels een .csv bestand (veldscheiding d.m.v. een puntkomma). Het voordeel van het werken met een .csv upload, is dat u de zendingen niet meer handmatig hoeft aan te maken. Ervan uitgaande dat het .csv bestand automatisch gegenereerd kan worden, kan het vanaf ongeveer 10 - 15 zendingen per dag rendabel zijn deze functionaliteit te gebruiken. Het printen van labels en het definitief maken (Uploaden) van de geïmporteerde zendingen dient handmatig in Shipment Centre te worden gedaan.

Shipment Centre hanteert zijn eigen veldformattering (o.a. veldnamen en notaties) waaraan het .csv bestand moet voldoen. Shipment Centre kan geen .csv bestanden verwerken die anders zijn opgebouwd. Onderaan de pagina kunt u een voorbeeldbestand downloaden. 

Nadat een bestand in Shipment Centre is aangeboden, controleert het systeem de data op eventuele fouten. Denk hierbij aan veldlengtes, postcode formats, missende of incomplete data etc.. Eventuele foutmeldingen krijgt u direct teruggekoppeld op de pagina waarop het bestand is ge├╝pload. Wanneer de upload is geslaagd, worden de zendingen automatisch aangemaakt. Deze zijn vervolgens zichtbaar  in het zendingsoverzicht van Shipment Centre onder opgeslagen zendingen. Het importeren van het .csv bestand in Shipment Centre is een handmatige actie. We hebben vooralsnog geen mogelijkheid om dit geautomatiseerd te laten verlopen.

De functionaliteit om zendingsdata te kunnen importeren in Shipment Centre is standaard niet geactiveerd. Indien gewenst kunnen wij dit voor u inschakelen.

 

Data uploaden via .csv bestand

Wilt u gebruik maken van het uploaden van uw zendingen middels .csv bestand? Bekijk hier de handleiding en voorbeeld upload .csv bestand

Download

Uploaden .csv bestand Handleiding

Download

Voorbeeld upload .csv file

Meer informatie?

Shipment Centre

Boek eenvoudig en gemakkelijk uw opdrachten online.

Meest gestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen pagina hier.

Upload via .csv bestand

Download de handleiding en voorbeeld voor het uploaden via .csv bestand.

Contact

Meer informatie? Neem contact op met ons team.

Hoe we cookies gebruiken