Studenți

De ce atât de mulți dintre stagiarii noștri își încep cariera la Mainfreight? Citește mai departe

Studenți

Indiferent dacă ești în căutarea unui internship sau ai nevoie de experiență pentru proiectul de absolvire, avem o groază de oportunități pentru ca tu să capeți această experiență la Mainfreight. În timpul intershipului, vei face parte din echipă și vei avea responsabilități încă din prima zi. Vei interacționa cu industria lanțului de aprovizionare și vei câștiga o experiență valoroasă de a lucra efectiv într-o companie de clasă mondială. În timpul petrecut alături de noi, veți dobândi noi abilități, începând de la livrarea mărfurilor și preluarea comenzilor, până la conștientizarea faptului că Mainfreight este un loc de muncă sigur și învățarea modului de comunicare într-un mediu profesional cu clienții și echipa noastră.

Această experiență îți va fi de folos în cadrul studiilor tale și ar putea chiar să-ți deschidă calea pentru o carieră la Mainfreight. Avem mulți studenți care sunt acum membri cheie ai echipei. Vei fi următorul care ni se va alătura?

Începe-ți cariera

Începe-ți cariera

De ce atât de mulți dintre stagiarii noștri se întorc la Mainfreight pentru a-și începe cariera? Pe lângă cultura incredibilă a companiei noastre, noi depunem eforturi în dezvoltarea ta pe termen lung. În calitate de stagiar, nu numai că vei obține o perspectivă asupra organizației noastre, dar vei lucra asupra abilităților tale și vei câștiga multă experiență.

Află ce au de spus stagiarii noștri precedenți!

ÎNCEPE-ȚI CARIERA LA MAINFREIGHT

Ai întrebări? Ia legătura cu noi mai jos

 

How we use cookies